top 5 leukste drank spellen.

Als je met vrienden een gezellig avondje afspreekt komt daar vaak ook een drankje bij kijken. Hoe leuk is het dan om er een spel van te maken. Hier heb je 5 super leuke drankspellen waarvan je in een deuk ligt.

1: Bussen

Een all time favorite. Bussen is best een bekende onder de drankspellen. voor dit spel heb je vooral een goede vooraard drank nodig en een pakje kaarten. de uitleg kan je hier vinden.

2: Kaartje blazen

Dit spelletje is een stuk minder ingewikkeld. Bij dit spel leg je een stapel kaarten op een glas en omstebeurd moet je een paar kaarten eraf blazen. Degene die de laatste kaart eraf blaast moet een glas van je gekozen drankje atten. dit spel is ideaal als je concentratie al niet heel goed meer is.

3: Beer pong

Bekender in Amerika dan in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken. Dit spel is vooral leuk met een grotere groep. Je maakt 2 teams die tegen elkaar moeten gaan strijden. Beide teams hebben bekertjes voor hun staan met bier erin. Als je het balletje in een bekertje van het andere team gooit moet dat team dit bekertje leeg drinken etc. Als je een uitgebreidere uitleg wilt kan je hier klikken.

4: fuck de dealer

Bij fuck de dealer ben je blij als je jouw beurt mag doorgeven. als je aan het eind van het spel de dealer bent ben je namenlijk de lul. je mag dan heel wat biertjes drinken hier kan je een goede uitleg vinden.

5: stef stunt piloot

voor dit spel heb je iets meer spullen nodig maar de heb je ook wat. Bij Stef Stuntpiloot is een bekend bordspel waarbij spelers proberen om Stef, de rondvliegende piloot, van hun eigen kippenhok weg te houden. In deze drankspelversie moeten spelers drinken wanneer Stef hun kippen omver gooit. Het is een leuk en actief spel dat zorgt voor veel plezier en competitie. hier kun je de goede uitleg vinden.