Waarom de Adidas Gazelle een Satellite Stomper genoemd wordt

De Adidas Gazelle is een tijdloze schoen die in alle kleuren verkrijgbaar is. Deze schoen, die je tegenwoordig steeds vaker ziet, wordt door de fans van Harry Styles ‘Satellite Stompers’ genoemd. In dit artikel lees je waarom deze schoen zo genoemd wordt.

Love On Tour

In 2021 begon Harry met zijn Love on tour. Oorspronkelijk hoorde deze tour bij zijn tweede studioalbum ‘Fine Line’. Door het coronavirus is deze tour een jaar uitgesteld maar uiteindelijk kon hij toch van start. Tijdens dit deel van de tour droeg hij vooral de herkenbare outfit van de albumcover in allerlei verschillende kleurencombinaties.

Halverwege de tour, in 2022, kwam het derde studioalbum van Harry uit genaamd ‘Harry’s House’. Bij een nieuw album kun je natuurlijk niet meer de outfits dragen die bij het vorige album passen. De outfits die bij dit album passen zijn een stuk meer gevarieerd. Verschillende kleuren en printjes komen allemaal voorbij. Bij elke show is er 1 ding hetzelfde: de Adidas Gazelle. Deze schoen komt ook in alle kleuren voorbij.

Satellite Stompers

Op het album Harry’s house staat het nummer Satellite. Sinds dit nummer is uitgekomen heeft Harry het bij elk concert gezongen. Tijdens dit nummer stampt hij met zijn schoenen mee op de beat. Zijn schoenen vallen tijdens dit stuk op en dit moment wordt ook wel de Satellite stomps genoemd. De enige logische bijnaam voor de Adidas Gazelle is dus Satellite Stompers. Of het echt nog een bijnaam is of dat de schoen tegenwoordig gewoon echt de Satellite Stompers genoemd worden is de vraag. Als je op Google Satellite Stompers intypt kom je in ieder geval uit bij de pagina van de Adidas Gazelle.

Fans

De fans van Harry Styles, die ook wel Harries worden genoemd, dragen de Adidas Gazelle volop. Al sinds het moment dat Harry met deze schoenen het podium op stapte kochten de fans ze ook. Niet zo gek want de schoenen zijn ook ontzettend leuk.