Adidas geeft motivatie

Wat draag ik tijdens het sporten?

Ik voel me altijd veel beter tijdens het sporten als ik leuke en fijne sportkleding aan heb. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Ik wil comfortabel zijn en er goed in kunnen bewegen. 

Als ik naar de sportschool ga draag ik graag een fijne legging, een leuk T-shirtje en stevige schoenen. 

Als ik ga hardlopen draag ik graag lichte kleding zodat ik zo min mogelijk kilo’s bij me heb. Strakke kleding vangt ook minder wind op wat ook fijn is. Ik wil schoenen aan met goede demping en die stevig zijn voor mijn enkels. Verstevigende hardloop kousen zijn ook echt een aanrader.

Om te hockeyen heb ik graag goede schoenen met harde noppen eronder. Ik ga zelf altijd voor een kunststof hockeystick. Een makkelijk kort broekje en een ademend shirt. Ook vind ik een haarbandje altijd fijn.

Als ik de juiste kleding aan heb tijdens het sporten worden mijn prestaties beter.

Ook heb ik meer zin om te gaan sporten als ik weet dat ik weer een mooi sport setje aan kan. Fijne kleding is een must tijdens het sporten. De sportkleding van Adidas is geweldig, het zit lekker en er is zo veel variatie. Voor elke sport is een superfijn assortiment. 

Ik vind het ook superleuk om sportkleding te shoppen. Mijn vriendinnen vragen mij ook vaak waar ik het dan vandaan haal, eigenlijk altijd kan ik wel Adidas zeggen. Ze vragen mij dan wel eens voor aanraders, meestal kan ik dan niet echt kiezen wat ik ze zal aanraden omdat alles zo fijn is. Ik vind de wijdere trainingsbroek met drukkers op de zijkant goed voor alle soorten activiteiten. 

Het design is makkelijk te herkennen en goed te combineren. De strepen zijn ook nog eens modieus. 

Het is misschien wel te merken dat ik echt fan ben van Adidas, ik raad jullie zeker aan om het te gaan uit proberen. Laat me vooral weten wat jullie van deze kleding vinden!