5 meer comfort gevende kledingstukken voor de natuur

Wil jij ook meer comfortabel worden in de natuur, maar weet jij niet hoe? Geen zorgen ik zal jou helpen. Ik heb vijf handig en fijne kledingstukken van Adidas op een rijtje in een lijstje gezet. Deze vijf kledingstukken zorgen voor meer comfort tijdens je tijd in de natuur.

  1. Goede wandelschoenen

In de natuur sta en loop je veel. Om de reden zijn de best passende schoenen heel erg belangrijk. Zou zijn de Terrex Swift Solo 2.0. De zeer stroeve Traxion loopzool en de stabiliserende middenzool zorgen ervoor dat deze loopschoenen geschikt zijn voor veel verschillende terreinen. Heb je liever open schoenen? Dan zijn de Terrex Hydroterra sandalen een goede vervanger. Deze sandalen hebben Traxion loopzolen. De EVA-middenzool maakt dit sandalenpaar lichtgewicht.

2. Comfortabele shirts

Ook shirts zijn belangrijk. Als je buiten bent heb je wel shirts nodig niet te warm of te koud worden. Je shirts moeten wel goed zitten en een ademende stof hebben. Zou zijn de TERREX AGRAVIC PRO WOOL TRAIL RUNNING T-shirts een goed voorbeeld. Voor alle geslachten. De lichtgewicht wolmix waarvan de T-shirts zijn gemaakt zijn van nature ademend en vocht afvoerend. Dit helpt bij het reguleren van jouw lichaamstemperatuur.

3. Een fijne tweede laag

Is het wat kouder in de natuur? Dan is de Terrex tech flooce light hikingjack met capuchon een goede tweede laag. Net zoals het shirt dat je er onder draagt helt het jack met het afvoeren van vocht is het van nature ademend. Dit vest heeft ook nog eens over een komsten met de sandalen, want zijn gemaakt van licht gewicht materiaal.

4. De gepaste broek

De Terrex Liteflex hiking broek is perfect voor als je in de natuur bent. De elastische tailleband met trekkoord maakt het voor jou makkelijk om deze broek op maat te krijgen. Je hoeft alleen maar aan het koord te trekke tot de broek naar jouw wens zit. De boorden onder aan de broek kunnen gemakkelijk open of dicht doormiddel van één klik. Nog een bonus van deze broek is dat hij gemaakt is van minstens 70% gerecyclede materialen. Dus niet alleen heb je een fijn broek, bij aankoop van dit product draag je ook nog eens bij aan het tegen gaan van plastic verspilling.

5. De juiste rugzak

Als je buiten bent voor een wat langere tijd, is het fijn om de juiste rugzak bij te hebben. Je juiste rugzak is voor ieder individu anders. Sommigen willen een wat grotere rugzak, anderen een wat compactere. Dit is dus echt voor jezelf om uit te zoeken welke jij het fijnst vindt.

Hopelijk helpen deze vijf kledingstukken jou met meer comfort en ga je deze zomer genieten van tijd in de natuur