Adidas en muziek

Lekker sporten, wandelen, berg beklimmen, yoga of dansen dit is natuurlijk veel leuker met een lekker muziekje in je oren. Ben jij benieuwd naar welke muziek het best bij welke activiteit je aan het doen bent? Lees dan vlug verder.

Muziek en sporten werkt dat?

Uit onderzoek blijkt dat muziek tijdens het sporten een positief effect heeft. Het ritme van de nummers kunnen namelijk motiverend werken. Als je een nummer luistert met een snelle beat ben je automatisch zelf ook actiever. Als je naar een heel rustig nummer luistert geeft dat het tegenovergestelde gevolg. Uit onderzoek blijkt ook dat je naar muziek met 120 Beat per minute je het beste kan luisteren. Zo krijg je een goede motivatie en een goed resultaat. Adidas helpt natuurlijk bij het fit blijven door goede sportschoenen aan te trekken. En een leuke outfit voor tijdens het sporten. Dit maakt je motivatie nog hoger!

Maar welke muziek dan? Op Spotify staan leuke afspeellijsten die speciaal gemaakt zijn om jou te motiveren tijdens het sporten. Of als je juist lekker even rustig wilt gaan mediteren of yoga wilt doen.

Wil je een lekker kunnen dansen dan is deze afspeellijst iets voor jou!

Of wil je even tot rust komen in een goede meditatie sessie? Luister dan naar deze,

Welke schoenen?

Wij bij Adidas hebben een fortuin aan verschillend schoenen. We hebben schoenen voor sporten zoals: hardlopen, hockey, voetbal en nog veel meer. Hier een paar voorbeelden:

Zelfde schoenen als jou favoriete artiest dragen

Veel artiesten dragen onze Adidas producten. Denk bijvoorbeeld aan Harry Styles, Beyonce en Rita Ora. Harry draagt voor bijna elke nieuwe show op zijn Love on tour wereldtournee een nieuw paar. Ook heeft Beyonce een samenwerking met ons gehad.

Hier een paar voorbeelden van de samenwerkingen,