Vijftien seksweetjes die je niet wilt weten

Je leerde misschien in de klas giechelend over seks, met een condoom over een banaan heen oefenen. Maar weet je echt zo veel over alle seksstandjes of feitjes? Misschien ken je deze volgende vijftien bizarre seksfeitjes nog niet. Mogelijk wil je na het lezen toch niet alles weten.

1. Lithophilla: mensen die zich seksueel aangetrokken voelen aan steen. Zouden ze dan echt de hele dag tegen een betonnen vloer aan schuren?

2. Annabel Chung verbrak in 1995 het wereldrecord toen ze 251 sekshandelingen uitvoerde met wel 70 verschillende mannen, binnen 10 uur! Haar avontuur werd gefilmd voor de documentaire ‘’The Worlds Biggest Gang Bang’’

3. Rainbow kiss. Het is een speciale manier van kussen, de man beft de vrouw tijdens haar menstruatie. De vrouw pijpt de man tot klaarkomen. Dan begint de Rainbow kiss, ze tongen met het sperma en de menstruatie bloed nog in hun mond.

4. Mannen hebben ook een G spot, veel mensen zijn niet op de hoogte van deze feit. Mannen kunnen namelijk klaarkomen zonder het aanraken van zijn penis. Dit kan via de G-spot in zijn anus.

5. Xylophilia: een seksuele aantrekking naar hout. Ze worden er net zo gelukkig van als houtwormen.

6. In twee weken produceert een man genoeg zaadcellen om elke vrouw op de aarde zwanger te maken.

7. Iglooing: de laatste nieuwe trend. Het is laatst bekend geworden door een podcast ‘’help i Sexted my boss’’ de term houdt in dat jij of je partner poept in een condoom. Deze vries je in en word daarna gebruikt als een dildo. Het is wel een goedkope manier van een dildo aanschaffen.

8. Het record van meeste orgasmes voor een vrouw is 134 in een uur en die van een man maar op 16 keer in een uur.

9. Vrouwen kunnen sneller klaarkomen als ze sokken aan hebben tijdens de seks. Dit komt omdat de voeten warm zijn en ze zich comfortabeler voelen.

10. Body suspension: het is een fetish die nogal pijnlijk lijkt. Mensen laten zich doormiddel van vleeshaken ophangen: Ze duwen de vleeshaken door een stuk vel in je rug, je kan hangen of door de ruimte heen vliegen. Dit doen ze om verschillende redenen eentje hiervan is om zich een te voelen met hun lichaam en tot rust te komen.

11. Per dag raak je ongeveer vijftien penissen aan. Door bijvoorbeeld het openen van een deur of door handen te schudden van mensen die hun handen niet wassen.

12. Formicophilla: mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot insecten. Zo zouden ze in de zomer de tijd van hun leven hebben

13. Wist je dat het proeven van lichaamssappen je tanden witter maakt? Een zaadlozing bevat zeven calorieën trouwens. Nog een best gezond groetje dus.

14. Necrofilie: seksueel aangetrokken voelen aan lijken. Dit zijn mensen die daadwerkelijk seks met lijken hebben of graag roleplay spelen als een dood en levend persoon. En dan afvragen waar alle ziektes vandaan komen.

15. Van alle landen word er in Thailand het meeste penissen van de man afgesneden door de echtgenoot.

Misschien moeten sommige dingen toch onder de dekens blijven.