Adidas van kleding naar fysiek

Adidas is een merk dat staat voor passie, prestatie, eerlijkheid en diversiteit. Al sinds 1949 is het merk actief in de sportwereld en heeft het vele atleten geïnspireerd om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Maar Adidas is meer dan alleen een sportmerk. Het is een merk dat streeft naar een betere wereld, waarin iedereen gelijke kansen krijgt om zijn of haar dromen na te jagen. Bij Adidas geloven we dat sport een krachtig middel is om mensen samen te brengen of je nu een topsporter bent of gewoon normaal sport, sporten verbindt mensen en creëert een gevoel van saamhorigheid. Dit is precies wat we willen uitdragen met onze producten en ons merk. We gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat onze producten de beste prestaties leveren. Maar we willen ook eerlijk zijn over de impact die onze producten hebben op de wereld om ons heen. Daarom werken we hard aan duurzame oplossingen.

Onze mening en Vooruitgang

 Zo hebben we bijvoorbeeld het Parley-initiatief opgericht, waarbij we plastic uit de oceanen recyclen om er nieuwe producten van te maken. Bij Adidas geloven we ook sterk in diversiteit. Iedereen verdient dezelfde kansen en mogelijkheden om zijn of haar dromen na te jagen. Daarom werken we aan inclusieve oplossingen en proberen we onze producten voor iedereen toegankelijk te maken0. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud, atleet of niet, iedereen kan bij ons terecht voor de beste sportkleding en -accessoires. Kortom, bij Adidas draait het om meer dan alleen sport. Het gaat om passie, prestatie, eerlijkheid en diversiteit. Onze producten zijn ontworpen met de sporter in gedachten en we werken hard aan duurzame en inclusieve oplossingen. Zo willen we een bijdrage leveren aan een betere wereld, waarin iedereen gelijke kansen heeft om zijn of haar dromen na te jagen.

Adidas Fit test

Wij willen als het bedrijf Adidas dat onze klanten en vrienden fit blijven en blijven groeien in hun gezondheid en fitheid , daarom hebben wij een Fit test opgesteld voor jullie met de belangrijkste oefeningen om je lichaam fit en gezond te houden!

Namelijk de oefening: Adidas Core Blast

Doelstelling: Verbetering van de kernsterkte en stabiliteit.

Uitrusting: Oefenmat en optioneel: een medicijnbal.

 Uitvoering: Plank met beenlift: Begin in de plankpositie met de handen direct onder de schouders en de voeten op heupbreedte uit elkaar. Houd het lichaam in een rechte lijn en til afwisselend één been omhoog, waarbij je de bilspieren en de kernspieren aanspant. Herhaal gedurende 30 seconden aan elke kant.

Zijplank met heupdip: Ga op je zij liggen met je onderarm op de grond en de benen gestrekt. Hef je heupen op en houd je lichaam in een rechte lijn. Laat vervolgens je heupen zakken om een heupdip te maken en breng ze weer omhoog naar de beginpositie. Herhaal gedurende 30 seconden aan elke kant.

 Mountain climbers met een twist: Begin in de plankpositie en breng afwisselend je knieën naar je borst, waarbij je de kernspieren aanspant. Voeg een twist toe door je knieën schuin naar de tegenovergestelde elleboog te brengen, waarbij je de schuine buikspieren aanspant. Herhaal gedurende 30 seconden.

Dead bug: Ga op je rug liggen met je armen en benen gestrekt omhoog. Laat vervolgens je tegenovergestelde arm en been naar beneden zakken terwijl je de kernspieren aanspant om je rug plat op de grond te houden.

 Medicine ball Russian twist: Ga op de grond zitten met gebogen knieën en houd een medicijnbal vast. Draai je torso naar links en tik de bal op de grond naast je heup, draai dan naar rechts en tik de bal op de grond naast je andere heup. Herhaal gedurende 30 seconden. Herhaal de hele reeks oefeningen twee tot drie keer voor een complete workout. Vergeet niet om te stretchen na de