Wedstrijdje schreeuwen: Carrington beïnvloed TikTok gebruikers

Deze video kun je gebruiken als je je onveilig voelt in de Uber, en wie kan deze tekst het hardste naschreeuwen? Op TikTok zijn veel verschillende trends, en dit zijn er twee die een connectie hebben.

@carringtonxx

Save this sound for your protection #protectourwomen

♬ original sound – SwagBoy
@karmapilled

being friends with me is a competitive sport (alt: @karma (´◠ω◠`) )

♬ original sound – karma carr

Onveilig gevoel in de Uber

TikTokker Carrington maakte als grap een TikTok op een trend die al bestond, en kreeg er heel veel reacties op. Een video waarin het lijkt alsof diegene met je belt, dingen vraagt zoals ‘Hoe gaat het?’ en je antwoord kan geven alsof je een gesprek hebt. Dat werd al langer gedaan, maar deze TikTokker maakte een nieuwe versie.

Carrington doet alsof hij een ontsnapte gevangenen is, die in op de psychiatrische afdeling zat opgesloten. Het doel van de trend was om de Uber chauffeur, die iemand al onveilig heeft laten voelen, te laten schrikken. Zo zou hij niet proberen iemand iets ‘aan te doen’. Met deze TikTok maakt de bekende TikTokker de andere filmpjes, die deze trend wel serieus nemen, een beetje belachelijk.

De TikTok is bedoeld als een lachertje, en dat is zeker gelukt.

Darling wedstrijd

Wie kan er het hardst schreeuwen? En wie doet de beste impressie? Dit zijn vereiste om deze wedstrijd te winnen. Carrington roept in zijn TikTok heel hard het woord ‘darling’, veel mensen pikten dat gelijk op. Eerst begon het met alleen nadoen, maar al gauw werden er wedstrijden van gemaakt. Het word het ‘darling contest’ genoemd.