Een marathon winnen met gemak en stijl?

Een marathon is niet zomaar iets. En een marathon winnen al helemaal niet. Toch kan je de competitie altijd een stapje voor zijn door gewoon goede schoenen te kopen. Maar om dan een marathon te winnen met stijl en geen pijn aan de voeten dat zou pas top zijn. Daarom hebben we bij Adidas de Adizero adios pro 3’s zodat je de concurrentie in stijl achter je kan laten.

Een Stap Vooruit in Technologie en Design

Jij als hardloper werkt aan je conditie, lijf en gezondheid. Gezond leven heb je hoog in het vaandel staan. Sporten en hardlopen zijn voor jou je manier van leven. Goed materiaal is dan essentieel. Adidas helpt je met de fijnste outfit en schoenen. De Adidas Adizero Adios Pro 3 is meer dan een hardloopschoen; het is een meesterwerk van innovatie en design. Elke deel van deze schoen is zorgvuldig gemaakt om je snelheid, comfort en duurzaamheid te bieden, ongeacht de afstand die je aflegt. Perfect voor jou om een marathon te of je vaste hardloopronde te lopen

Lightstrike Pro Schuim: Ongekende Energieteruggave

Het hart van de Adizero Adios Pro 3 is de Lightstrike Pro-tussenzool. Dit geavanceerde schuim biedt maximale energieteruggave en demping, wat betekent dat elke stap je vooruit duwt met ongekende veerkracht. Het lopen gaat daarmee bijna vanzelf. Of je nu traint voor een marathon of meedoet aan een snelle 10K sprint, je zult het verschil merken bij elke stap.

Niet alleen lopen ze zacht maar je laat de competitie achter je nog even kijken naar je schoenen. Met de 3 bekende strepen en een strak minimalistisch design is het een schoen die altijd te combineren is met je kleding. Zelfs buiten een marathon om zullen mensen nog opkijken.

Trailer voor de Adizero 2023 vrouwen run. Met de Adidas Adizero Adios Pro3

Bijna vergeten!

Naast het stijlvol op het veld staan ademt de Adidas Adizero Adios Pro 3 erg goed. Daarmee zullen je voeten koel blijven en kom je snel maar ook fris naar je bestemming. En optimale ondersteuning oor je voet? Ook die zijn we niet vergeten de middenzool is er compleet op uitgerust, zodat jij lekker kan blijven rennen. Dus loop morgen je vaste ronde op deze schoenen, zodat je optimaal werkt aan je conditie.

Dus waar wacht je op? Trek je schoenen aan ga naar buiten en ren een nieuw record! Vergeet alleen niet voldoende water te drinken en een cooling down na afloop!