Tiktok trend: When I’m back in Chicago

Jullie tiktok foryou page staat er vast allemaal mee vol. De nieuwe “when I´m back in chicago” tiktok trend. In begin Februari  begon het liedje “End of beginning” van de band ‘Djo’ viral te gaan op tiktok. Het liedje beschrijft de grote impact die Chicago heeft op mensen.

In de tiktok trend worden meestal meerdere slides/foto’s geplaatst met een plek, land of persoon die mensen als hun “Chicago” zien. Dus dan laten zie iets zien waar ze veel van houden, wat ze missen of iets dat veel voor hun betekend.

De tiktok sound is nu al 1,8 miljoen keer gebruikt en blijft vaak bekeken worden. Ook wordt er vaak onder gezet “If i won the lottery i wouldn’t tell anyone” en dan wordt er op de volgende slide “but their would be signs” gezet. daarmee laten ze een foto zien van iets wat heel veel geld waard is, of veel voor hun betekend. Als voorbeeld wordt erop de tweede slide een foto gebruikt van kindjes die eten en slaapplekken krijgen in Gaza. Of een foto va hun droom huis op hun favoriete vakantie besteming. Op deze sound worden er dus verschillende soorten contexten gebruikt.