Dit zijn de vijf meest gestreamde nummers van afgelopen jaar!

Luister jij ook veel muziek via Spotify. Dan is dit HET lijstje om jouw playlists bij te werken!

1. Flowers -Miley Cyrus

Dit nummer is dit jaar het meest beluisterd wereldwijd. Miley maakte dit nummer over haar ex die is vreemdgegaan op haar. Niet alleen deze (misschien wel) herkenbare tekst is pakkend, maar ook de beat bleef hangen bij veel mensen. Dit liedje heeft op Spotify al bijna 2 biljoen streams. Heb jij ‘m al gehoord?

2. Kill Bill -SZA

Ook dit nummer ging hard dit jaar. ‘Kill Bill’. Door dit nummer is SZA nog velen malen bekender geworden dan dat ze al was. Dit nummer ging he-le-maal viraal op tiktok en bereikte zo biljoenen streams. Heb jij ook mee gedaan aan de virale tiktok trends op dit nummer?

3. As it was -Harry Styles

Dit nummer is perfect om te beluisteren in de zomer. Het geeft je het gevoel alsof je met je haren in de wind, met een prachtige cabrio door Spanje rijdt. Ookal is het onderwerp van dit nummer niet zo vrolijk. Harry zegt dat hij het aan zijn fans over laat om te bepalen waar het nummer over gaat. Zijn fanbase is er al achter dat het over zijn ex ‘Olivia Wilde’ gaat. Ondanks dat, wordt Harry nog wel vrolijk door dit nummer en zijn streams. Harry behaalde in 2023, 1,5 biljoen streams met dit nummer en in de tussentijd zijn die streams verdubbelt!

4. Seven -Jung kook, Latto

Dit chille nummer heeft een goede beat en valt goed in de smaak bij de jongeren generatie. Jung Kook en Latto waren voorheen nog niet zo bekend. Maar door dit nummer zijn ze echt doorgebroken! Dit nummer behaalde in een jaar tijd 15 miljoen streams. Ben jij al fan van deze nieuwe artiesten?

5. Cruel summer -Taylor Swift

Dan nu als laatste, een ’typisch’ Taylor liedje. Een up-tempo beat en wat soundeffects passen goed bij Taylor’s stem. Ook dit nummer werd wederom een hit voor Taylor. ‘Cruel summer’ behaalde 1,2 biljoen streams afgelopen jaar. Vindt jij Taylor’s muziek mooi of niet?