Deze impressies gaan viraal op tiktok, heb jij ze al gezien?

Arthur Hill, hij gaat viraal met zijn komische impressie video’s op tiktok. In deze video’s doet hij een bekend persoon na aan de eettafel. Ook legt hij in zijn video’s vast dat dit niet altijd gewaardeerd wordt…

Wie is Arthur Hill?

Arthur Hill is dus een tiktokker. Hij komt uit Canada en dat is ook aan zijn accent te horen. Hij heeft in een korte periode al 1,5 miljoen volgers te pakken. Hij is vijfentwintig jaar oud en is niet alleen bekend op tiktok. Ook heeft hij een eigen podcast samen met zijn moeder. Deze podcast heet ‘Mummy’s boy’. In deze podcast gaat hij in gesprek met zijn moeder over allerlei verschillende onderwerpen.

‘Mummy’s boy’

Nog iets meer over zijn podcast. Zoals jullie al weten heeft Arthur een podcast samen met zijn moeder, waarin ze verschillende onderwerpen aangrijpen. In deze podcast bespreekt hij dingen die hij meemaakt en grijpt hij onderwerpen aan waar hij ‘normaal’ met zijn vrienden over zou praten. Deze podcast is ook erg komisch, omdat zijn moeder reageert op gebeurtenissen die haar zoon meemaakt, waar ze liever niks over zou willen weten. Ook deze podcast heeft een groot bereik net zoals zijn tiktoks. Binnen een week heeft hij 61k luisteraars. De podcast is te beluisteren op YouTube.

Waarom zijn zijn titkoks zo grappig?

Er is natuurlijk een reden dat Arthur zo viraal gaat op tiktok. Hij doet bekende mensen of karakters na. Denk bijvoorbeeld aan Elton John of Voldemort uit ‘Harry Potter’. Niet alleen zijn imitaties zijn grappig, maar ook het einde van zijn video’s zijn pakkend. Aan het einde filmt hij ‘stiekem’ de reactie van zijn moeder. In die reactie reageert zijn moeder dan boos en teleurgesteld op haar zoon en worden er flink wat krachttermen gebruikt. Dit is natuurlijk hartstikke grappig om naar te kijken maar wat het nog leuker maakt, is dat het een tikkeltje overdreven is.

Heb jij zijn tiktoks weleens voorbij zien komen? Check het zeker als je even een op vrolijker nodig hebt!