Join The Eclipse:waarom jij naar Rebellion moet

Voor de Hardstyle- liefhebber breekt dit weekend weer een mooie dag aan. Dan is het namelijk tijd voor het grootste indoor Hardstyle feest van Nederland.

Door de jaren heen kwamen de hardste en beste raw-artiesten hun muzikale talent laten zien bij dit mega evenement in Haaren, Nederland. Van wereldbekende dj tot rijzende ster; ze krijgen allemaal de kans om het fanatieke publiek omver te blazen met hun luide nummers.

Met een bezoekersaantal van maar liefst 25.000 kun je gegarandeerd in samenhorigheid genieten van jouw favoriete nummers en artiesten. Kom je uitleven tijdens het luisteren van jouw favoriete muziek en dj’s en ga voor een ultieme raw-experience!

Vorig jaar maakte dj Adjuzt tijdens Rebellion een grote opmars na zijn set met dj Element, hij ging van een relatief onbekende dj naar één van de grootste sterren in de Hardstyle-scene, wat hij aftrapte met zijn melodieke nummer ”Echoes”. Een mooi verhaal wat voor nog meer opkomende talenten in het verschiet ligt, jouw aanwezigheid en support is de sleutel naar succes! Hieronder vind je alle namen die hun muzikale talenten gaan laten horen tijdens ”The Eclipse”.

Haal je hier je tickets en mis dit feest niet. Warm alvast op met de beste nummers en zorg dat je er klaar voor bent.

Tot 25 en 26 november bij the Eclipse of the Weekend, Rebellion!