Harry Styles’ Onafhankelijke Band Met Deze Fashion Trend:

Deze schoenen zie je steeds vaker op straat. Het lijkt wel de Adidas Superstar trend van 2014 of de Nike Air Force 1 van 2019. Heeft Harry Styles voor deze nieuwe schoenentrend gezorgd tijdens zijn tour van 2023?

Populariteit

Tijdens de tour van Harry waren zijn schoenen niet te missen. Andere artiesten dragen vaak zwart of wit, of iets wat bij hun outfit past. Harry pakt de fans met zijn kleurrijke Adidas Gazelle’s. Sinds 2022 is hij niet meer zonder de ‘Satelite Stompers’ te zien. Veel mensen hebben deze schoenen opgemerkt en volgen deze fashion trend. Je ziet ze overal in alle winkels opduiken in allemaal verschillende kleuren. Ook andere Adidas schoenen worden steeds meer verkocht, Zoals de Adidas Spezial en de Adidas Campus.

Bekendheden


De populariteit van Harry’s schoenkeuze heeft niet alleen geleid tot een toename in de verkoop, maar heeft ook een aanzienlijke impact gehad op de gehele Adidas-schoenenlijn. Over de hele wereld zie je deze schoenen steeds vaker opduiken, niet alleen bij fans en modebewuste individuen, maar ook bij invloedrijke figuren. Zo werd tijdens een interview de Britse premier, Rishi Sunak, gespot met een paar Adidas-sneakers, waarvoor hij zowel positiviteit als kritiek ontving. Sunak gaf ondanks aan al jarenlang een fan van het merk te zijn. Ook andere bekende mensen zijn fan van de schoenen, zoals Kendall Jenner, Olivia Wilde en Lindsey Holland.

favoriet

Harry Styles heeft zeker een favoriet als het gaat om Adidas Gazelles. Dat zijn de normale Adidas Gazelle maar dan met het Gucci logo op de zool. Dit design bleek erg geliefd te zijn bij Harry. Hij heeft ze namelijk enorm vaak aangehad. Zo heeft Harry de schoenen 125 keer gedragen van de 169 Love on Tour shows, dat is zo’n 74% van het totaal aantal shows!