Jade Anna is het beeld van de realiteit kwijt

Jade Anna is de laatste tijd veel te zien op TikTok. Veel mensen maken haar belachelijk omdat ze in veel van haar video’s ‘zeurt’, en aangezien Jade Anna op een vrij jonge leeftijd veel voor elkaar heeft, hebben veel mensen hier commentaar op.

Jade Anna gaat afgelopen tijd viral op TikTok. Dit is gestart door een Instagram story die ze had gepost een tijdje terug. Hierin vertelt ze dat ze niet haar bed uit kon komen en dat ze vandaag ontzettend moe was en daardoor behoeft had aan een dagje rust. Kort hierna is er een TikTok account aangemaakt genaamd; waarisjadevandaagmoevan. Hier worden stukjes van haar posts geplaatst, en uit de context gehaald. Nu worden er meerdere TikTok’s gemaakt over haar ‘klaag momenten’ en mensen hebben veel commentaar op haar uitspraken. Dit doormiddel van stukjes van haar video’s waarin mensen vinden dat ze zeurt over hele kleine dingen. In één van haar video’s zegt ze bijvoorbeeld, “Ik heb de laatste tijd alleen maar festivals en events gehad, en nu moet ik weer even terug in mijn ritme komen.”

Jade Anna heeft nog niet hierop gereageerd, wel heeft ze laatst in haar YouTube gezegd dat ze bang is om te zeggen dat ze moe is, omdat ze dan misschien commentaar krijgt. Veel mensen vinden het ook zielig en nemen het voor haar op.